Menu
Your Cart

Условия

Общи Условия

Поръчки в онлайн магазин Printing-tshirt.com  се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента! Срок на доставка: Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни.

Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор. Онлайн магазин Printing-tshirt.com предлага изключително гъвкави условия за доставка – всяка доставка, която е за сметка на клиента, е с отстъпка от 10% от цената на куриерската услуга.

Онлайн магазин Printing-tshirt.com предоставя възможност за избор между доставка до офис и доставка до адрес. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма.

Възможни варианти

Продуктите със специални отстъпки и промоции не се изпращат с безплатна доставка! Когато в дадена поръчка са комбинирани продукти без отстъпки с такива, които имат специални отстъпки или промоции, цената и платецът на доставката се определят само на база стойността на продуктите, които са без специални отстъпки и промоции. Доставката до адрес винаги е за сметка на клиента. Общото тегло на продуктите е упоменато в количката.

ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО

Бисквитки
Ние използваме Бисквитки